Каталог

Повернутись

Каталог товарів

М'яка іграшка SQUISHMALLOWS – МОМОНТ МАГДАЛЕНА (30 cm)

Код: 14761614-4454
Код: 14761614-4454
Фото № 1 М'яка іграшка SQUISHMALLOWS – МОМОНТ МАГДАЛЕНА (30 cm)Фото № 2 М'яка іграшка SQUISHMALLOWS – МОМОНТ МАГДАЛЕНА (30 cm)Фото № 3 М'яка іграшка SQUISHMALLOWS – МОМОНТ МАГДАЛЕНА (30 cm)Фото № 4 М'яка іграшка SQUISHMALLOWS – МОМОНТ МАГДАЛЕНА (30 cm)

Основні характеристики

Всі характеристики
Продавець цього товару:
Book-Partner
Рейтинг продавця:

Товар в наявності

619 ₴ -30 ₴
589 ₴

Огляд М'яка іграшка SQUISHMALLOWS – МОМОНТ МАГДАЛЕНА (30 cm)

Вітайте м'які іграшки Squishmallows! Вони створені, щоб наповнити ваші серця любов'ю та турботою. Милі та приємні на дотик Squishmallows - найколекційніші м'які іграшки у світі! А ще вони ідеально підходять для того, щоб притиснутися до них під час відпочинку вдома, перегляду фільму чи тривалої поїздки у транспорті. На айсберзі північного полюса знайдено останній мамонт планети - чарівна Магдалена. Тварина здорова, щаслива і шукає нових друзів!Ця преміальна м'яка іграшка відмінно підходить для поповнення вашої колекції Squishmallows, незалежно від того, чи є ви вже затятим колекціонером або тільки приєдналися до познайомитися з Squishmallows! Зберіть усю колекцію різноманітних героїв! Дуже м'які та яскраві герої, які так приємно обіймати; Висота іграшки - 30 cm. Іграшка сприяє розвитку у дітей: Уяви; Емоційний інтелект; Вміння грати. М'яка іграшка SQUISHMALLOWS - чудовий подарунок до будь-якого свята! Рекомендовано для дітей віком від 3 років.
Купити М'яка іграшка SQUISHMALLOWS – МОМОНТ МАГДАЛЕНА (30 cm) ви можете, оформивши замовлення у нас на сайті, а також за телефоном гарячої лінії.

Характеристики

Основні

Тип іграшки Тварини
Висота 30 см
Вікова група Від 3 років і старше
Серія Інші
Комплектація М'яка іграша
Гарантійний талон

Гарантія

Гарантійний термін 14 днів
Додатково Характеристики та комплектація товару можуть бути змінені виробником без повідомлення.
Обмін і повернення товару Обмін і повернення товару здійснюється протягом 14 днів після покупки, відповідно до закону України "Про захист прав споживачів України"

Відгуки і питання:

0

Будьте першим, хто залишить відгук або задасть питання.