2 695 грн.
В наявності
Privat24 Privat24 mono alfa slon idea pp abank pumb
Самовивозу на даний час немає, відправка товару Новою поштою. Перевіряйте посилку при отриманні! Дорогі або габаритні товари відправляються за передоплатою.
У новому оновленні програмного забезпечення роутера, нарешті, розблоковано частоту B8 - 900 МГц. Тепер роутер працює у всіх доступних частотах України, навіть у найвіддаленіших куточках. Збільшено продуктивність з урахуванням профілів 8800L. Меню тепер українською мовою.

Швидкість та оператори

Novatel MiFi 8000 - це новий мобільний WiFi-роутер 4G LTE, який підтримує передову технологію LTE та забезпечує передачу даних на гігабітній швидкості для підвищення продуктивності в дорозі, вдома чи будь-якому іншому місці. В останньому оновленні додана локалізація меню та адмін панелі російською мовою. Оновлення популярної моделі Novatel 7730L відрізняється покращеними характеристиками, новим процесором, підтримка нових частот і стандартів для роботи в будь-якій точці світу. До нього можна підключити до 15 пристроїв з підтримкою Wi-Fi, включаючи ноутбуки, планшети, смартфони та багато іншого. Літій-іонний акумулятор ємністю 4400 мАг може працювати 24 години. Мобільна точка доступу MiFi 8000 підтримує технології 4G 800/900/1800/2600 для операторів Київстар, Vodafone, Lifecell та зарубіжними операторами, LAA та 4x4 MIMO. Завантажуйте відео за секунди, насолоджуйтесь безперебійною трансляцією у прямому ефірі та насолоджуйтесь надійним з'єднанням у місцях із щільним рухом.

Novatel 8000L - це якісний двостандартний кишеньковий 4G/3G WiFi роутер, в першу чергу, призначений для роботи в мережі мобільних операторів Vodafone, Kyivstar та Lifecell для України або інших операторів по всьому світу. Повноцінна підтримка роботи в мережах 4G/3G на максимальній швидкості передачі даних до 150 Мбіт/сек за технологією 4G LTE, 42 Мбіт/сек за технологією HSPA/HSPA+. Для роботи необхідно встановити в роутер SIM-карту будь-якого GSM оператора, автоматично відбудеться підключення до інтернету, без додаткових налаштувань. Для використання в мережі оператора Інтертелеком номер програмується в пам'ять пристрою попередньо, що дозволить користуватися двома провайдерами одночасно, по черзі перемикаючись між ними в будь-який момент. Підійде як для домашнього використання, поїздок Україною чи закордонних подорожей, так і для використання в сільській місцевості як домашня точка доступу.

Дизайн та управління

4G роутер Novatel 8000 - невеликий, компактний, легкий, міститься в кишені штанів або сорочки, його можна скрізь брати із собою. Корпус виконаний з якісного пластику із софттач покриттям, чорного кольору. На лицьовій частині знаходиться великий сенсорний кольоровий дисплей, на якому відображається докладна інформація про пристрій та меню додаткових налаштувань. Навігація по меню роутера проводиться з допомогою сенсорного введення, а на верхній грані кнопка включення. Знизу розташовані два антенні роз'єми та гніздо для заряджання формату USB Type-C.

Сумісність

Модем дуже простий у налаштуванні та використанні. Для роботи, потрібно лише підключитися по WiFi до телефону, комп'ютера, або ноутбука, через кілька секунд відбудеться підключення до інтернету. Підтримка операційної системи: Windows XP, Vista, 7, 8, 10, Mac OS X, Linux. Модель Novatel MiFi 8000 з акумулятором 4400 мАг може працювати без підзарядки до 15 годин. Заряджається пристрій від мережі 220В за допомогою блока живлення, що йде у комплекті. Також можна заряджати роутер від автомобільного зарядного пристрою або USB порту комп'ютера. Ще одна приємна особливість роутера Novatel 8000L – це те, що він може заряджати інші прилади (телефони, смартфони, планшети), виступаючи як зовнішній акумулятор (або Power Bank).

Додаткові можливості

Novatel 8000L має дводіапазонний (2.4ГГц та 5ГГц) Wi-Fi модуль 802.11 a/b/g/n, що забезпечує надійну бездротову WiFi-мережу в радіусі 15 метрів, до якої одночасно можуть підключитися до 15 пристроїв. Novatel 8000L передбачений роз'єм для підключення зовнішньої антени спрямованого типу. Це дозволить посилити сигнал у місцевості де слабке покриття оператора, або за його відсутності. Відмінне рішення для мешканців сільської місцевості чи за містом, де немає можливості підключення провідного інтернету.

Габарити Novatel 8000L: 110 x 68 x 19 мм, вага – 130 грам.


Версії протоколів Wi-Fi 802.11b/g/n, 4G LTE, DC-HSPA+, HSPA+, HSPA, HSUPA, HSDPA, EDGE, GPRS
Тип Роутер (без підключення)
Максимальна швидкість приймання даних
- 4G (LTE) - 150 Мбіт/c
- 3G (UMTS) - до 42 Мбіт/c
- 2G (EDGE) – до 236,8 Кбіт/с

Максимальна швидкість надсилання даних
- 4G (LTE) - 50 Мбіт/c
- 3G (UMTS) – до 12,6 Мбіт/c
- 2G (EDGE) – до 128 Кбіт/с

Комплектація
- Коробка;
- Гарантійний талон;
- роутер;
- Зарядний пристрій;
- Кабель із роз'ємом Type-C.

Розміри 109 мм x 67 мм x 18
Підтримка стандартів
GSM
3G
4G (LTE)
Інтерфейс
USB
Wi-Fi
Антена Зовнішня
Гарантія 12 місяців

Ще не було питань.