FALKEN Ziex ZE310 Ecorun 215/55R18 95V

Код товара: 41719

  • Сезон: Летние;
  • Бренд: FALKEN;
    • Тип авто: Легковой;
    • Ширина: 215;
    • Профиль: 55;
    • Диаметр: R18;
    • Шипы: Нет;
    • Возможность ошиповки: Нет;
    • Индекс нагрузки: 95 - до 690 кг;
4467 грн
В наличии

Детальное описание

Falken Ziex ZE310 Ecorun – літні шини з асиметричним дизайном протектора, створені для забезпечення безпеки на мокрих та сухих дорогах, а також оптимізації витрат палива на легкових автомобілях. Новинка літнього сезону 2018 року.

Шини Falken Ziex ZE310 Ecorun (Фалкен Зіекс Зед-І 310 Екоран) в модельному ряду замінять покришки Falken Ziex ZE914 Ecorun, що випускаються з 2012 року, від яких вони відрізняються більш високою тягою і надійним зчепленням в мокрих і сухих умовах.

Особливості:
+ Чудове зчеплення та зчеплення на мокрій і сухій дорозі з підвищеними показниками зносу
+ Підвищена стійкість до аквапланування
+ Коротший гальмівний шлях
+ Покращена зносостійкість
+ Знижений рівень шуму

"EcoRun" у назві цих шин вказує на те, що вони характеризуються низьким опором коченню, тобто оптимізують витрату палива, і при подорожах на далекі відстані допоможуть заощадити кошти.

Ключовою особливістю шин Ziex ZE310 Ecorun можна вважати застосування фірмової технології адаптивного постійного тиску (Adaptive Constant Pressure, ACP), призначеної для забезпечення рівномірного зношування, стабільності управління та загального рівня зчеплення.

Інтелектуально розроблений малюнок протектора, який адаптується до будь-яких ситуацій, щоб максимально збільшити площу поверхні - це забезпечує високий рівень курсової стабільності, покращене всебічне зчеплення з додатковою перевагою рівномірного зношування

У невеликих розмірах шириною до 195 міліметрів шини Falken Ziex ZE310 Ecorun мають малюнок протектора з трьома кільцевими дренажними канавками для підвищення жорсткості профілю та збільшення площі контактної плями.

Для шин із шириною від 205 мм у конструкції моделі передбачені чотири широкі водоевакуаційні канавки, що зроблено для прискорення відтоку води із зони контакту та підвищення стійкості до ефекту аквапланування.

Компанія Seat вибрала шини Falken Ziex ZE310 Ecorun (у розмірі 205/55 R16) для заводської комплектації моделі Seat Leon, що випускається на іспанському заводі автовиробника Марторелле. Додаткова літера «А» у назві шин (Ziex ZE310 A Ecorun) є прямою вказівкою на їхню омологацію Seat.

Обратите внимание!
  1. Стоимость актуальна на момент оформления заказа.
  2. При покупке менее 4-х единиц товара стоимость может быть выше указанной.
  3. Бывают редкие случаи, когда у нас нет возможности продать менее 4-х единиц товара.
  4. Фото носит исключительно информационный характер. Цвет букв, кол-во канавок, наличие шипов и т.д. уточняйте у менеджеров.