Доставка безкоштовна на відділення Нової пошти при умові повної оплати на розрахунковий рахунок для товарів від 6000 грн. При оплаті післяплатою доставка по тарифах перевізника за рахунок одержувача! Гарантія офіційна.
608 грн.
В наявності
Privat24 Privat24 mono alfa slon idea pp abank pumb
Самовивозу на даний час немає, відправка товару Новою поштою. Перевіряйте посилку при отриманні! Дорогі або габаритні товари відправляються за передоплатою.
Адаптер для підключення пристроїв USB-C до швидкісної мережі Ethernet. Особливості Мережа Ethernet 1000 Мбіт/с: насолоджуйтесь надвисокою швидкістю мережі та надійним дротовим з’єднанням. Підтримує швидкість передачі даних USB 3.1 до 5 Гбіт/с для Ethernet мереж 10/100/1000 Мбіт/с USB-C та Thunderbolt 3: цей зворотно сумісний мережевий адаптер USB-C підтримує комп’ютери USB-C, оснащені Thunderbolt 3, і має порт RJ-45, який підтримує мережі 10/100/1000BASE-T Бездротова альтернатива: можливість підключення до Інтернету в мертвих зонах Wi-Fi, потокової передачі великих відеофайлів або завантаження оновлення програмного забезпечення через провідну домашню або офісну локальну мережу; Адаптер USB 3.1-Ethernet забезпечує більш високу швидкість передачі даних та кращу безпеку, ніж більшість бездротових підключень Універсальна сумісність: цей мережевий адаптер USB-C для Ethernet сумісний з комп’ютерами Mac OS X або Windows, оснащеними портом USB 3.1 Type-C, таким як Apple The New Macbook Retina (сумісний з Thunderbolt 3), Dell XPS, Google Chromebook Pixel Plug & Play: драйвери або зовнішнє джерело живлення не потрібні, а для систем Mac або Windows 10/8.1 не потрібно інсталювати програмне забезпечення, просто підключіть кабель Ethernet до цього адаптера і підключіть конектор USB-C до порту USB-C вашого комп’ютера
Характеристики
Інтерфейс підключення USB Type-C
Кількість портів LAN 1
Кількість портів SFP\SFP+ ні
Швидкість портів LAN 10/100/1000 Мбіт/с
Швидкість портів SFP\SFP+ -

Ще не було питань.