Каталог

Повернутись

Каталог товарів

Навушники для комп'ютера, Вихідний роз'єм USB Fantech HG20 Чорний колір

Код: 15390940-4820
Код: 15390940-4820
Фото № 1 Навушники для комп'ютера, Вихідний роз'єм USB Fantech HG20 Чорний колірФото № 2 Навушники для комп'ютера, Вихідний роз'єм USB Fantech HG20 Чорний колірФото № 3 Навушники для комп'ютера, Вихідний роз'єм USB Fantech HG20 Чорний колірФото № 4 Навушники для комп'ютера, Вихідний роз'єм USB Fantech HG20 Чорний колірФото № 5 Навушники для комп'ютера, Вихідний роз'єм USB Fantech HG20 Чорний колір

Основні характеристики

Всі характеристики
Продавець цього товару:
Інтернет-магазин №1
Рейтинг продавця:
4.0

Товар в наявності

1 447 ₴

Огляд Навушники для комп'ютера, Вихідний роз'єм USB Fantech HG20 Чорний колір

Пристрій виділяється незвичайним зовнішнім виглядом та приголомшливою якістю звучання, що забезпечується потужними динамічними драйверами діаметром 50 мм. Корпусні елементи аксесуара виготовлені з міцного пластику, м'які амбушюри обшиті приємною на дотик штучною шкірою. Модель виконана із зручним ободом, конструкція якого складається з двох дуг та накладкою з екошкіри, що гарантує комфорт при тривалому використанні гарнітури. Унікальний дизайн навушників підкреслять стильно реалізованим RGB підсвічуванням. Модель оснащена винесеним мікрофоном із системою шумоподавлення, регулятором гучності та кабелем з однією точкою кріплення. До комп'ютера гарнітура підключається за допомогою двох роз'ємів mini-jack 3,5 мм та роз'єму USB. Довжина кабелю – 2 м. Fantech – це бренд, що зберігає баланс між доступною ціною та відмінною якістю.
Купити Навушники для комп'ютера, Вихідний роз'єм USB Fantech HG20 Чорний колір ви можете, оформивши замовлення у нас на сайті, а також за телефоном гарячої лінії.

Характеристики

Основні

Тип навушників Накладні
Спосіб підключення Дротове
Тип випромінювача Динамічний
Наявність мікрофона Є
Особливості

Складна конструкція

З регулятором гучності

Довжина шнура 2 м
Колір Чорний
Комплектація Навушники для комп'ютера, Вихідний роз'єм USB Fantech HG20 Чорний колір
Інструкція
Гарантійний талон

Гарантія

Гарантійний термін 3 місяці
Додатково Характеристики та комплектація товару можуть бути змінені виробником без повідомлення.
Обмін і повернення товару Обмін і повернення товару здійснюється протягом 14 днів після покупки, відповідно до закону України "Про захист прав споживачів України"

Відгуки і питання:

0

Будьте першим, хто залишить відгук або задасть питання.