Студійна стійка Manfrotto 1005BAC

Артикул
1005BAC
8 292,00 грн.

Професійна стійка для студійного світла.
Максимальна висота: 2,73 м.
Рекомендоване навантаження: 10 кг.
Кількість секцій: 3.
Повітряна амортизація у секціях, що розкладаються.
Система Quick Stack для зручного транспортування.
Двосторонній спігот з різьбами 3/8'' та 1/4'', що знімається.

Студійна стійка для постійного світла Manfrotto 1005BAC - одна з найпопулярніших в модельному ряду Ranker. Всупереч тому, що вона витримує значне навантаження приладів постійного відеосвітла в 10 кг (максимально), її власна вага всього лише 2,5 кг.

І при цьому розташувати світлодіодні або флуоресцентні панелі та прожектори, галогенові лампи, модифікатори освітлення можна на дуже великій висоті - 2 м 73 см!

При проєктуванні 1005BAC інженери Manfrotto приділили особливу увагу забезпеченню безпеки конструкції. Всі базові елементи виконані з особливо міцних алюмінієвих сплавів, секції отримали міцні посилені замки.

Для монтажу використовується двосторонній спігот 5/8" з різьбами 1/4'' - 20 та 3/8" -16.

Студійна стійка Manfrotto 1005BAC фото в опис 1

Опорні ніжки в робочому положенні утворюють діаметр окружності 106 см. Тим самим забезпечується стійкість освітлювальної стійки на різних поверхнях без необхідності застосування додаткових обважнювачів (мішків з піском і т.д.).

А ще на Manfrotto 1005BAC застосована система демпфуюча повітряних подушок. Перевага такого дизайну в тому, що секції не впадуть різко, якщо ви (раптом!) збули зафіксувати замки до кінця. А отже, ви вбережете і свої пальці і дорогі прилади студійного освітлення.

Ще одним дуже цікавим технічним рішенням є система Quick Stack. За допомогою спеціальних фіксаторів ви можете з'єднати кілька стійок разом, і так чином заощадите місце та обсяг при переїзді до наступної локації зйомки. Або просто зможете компактніше розмістити стійки у своїй фотостудії.

Manfrotto 1005BAC - це практично ідеальне поєднання технічних характеристик і ціни. Не дивно, що ця модель стала хітом продажів.

Стійка для студійного світла Manfrotto 1005BAC доступна для покупки на сайті інтернет-магазину tv-project.com. У нас є оптимальні ціни, наявність на складі. Варіанти доставлення по Києву та Україні уточнюйте у менеджерів магазину ТВ-Проект.

Write Your Own Review
Ви переглядаєте:Студійна стійка Manfrotto 1005BAC
Your Rating

Комплектація
1 х студійна стійка Manfrotto 1005BAC.

Технічні характеристики 
● Корисне навантаження: до 10 кг;
● Діапазон робочих висот: від 118 до 273 см;
● Довжина для транспортування: 100 см;
● Варіанти кріплення:
      гвинт 1/4"-20;
      гвинт 3/8"-16;
      спігот 5/8";
● Кількість секцій: 3;
● Амортизація секцій: так, повітряна;
● Матеріал: алюміній;
● Вага: 2,5 кг.

Brands

Aputure
E-Image
Fujinon
Hollyland
Lilliput
Panasonic
Sachtler
Skaarhoj
Sony
Blackmagic Design
SmallRig
  • Акції
  • Користуються попитом
Студійна стійка Manfrotto 1005BAC