• Рейтинг:
  • Бренд:
  • Код товару:
    NW47436
  • Доступно:
    Немає в наявностi
4 396 грн.
Немає в наявностi
Privat24 Privat24 alfa slon idea pp abank pumb
Самовивозу на даний час немає, відправка товару Новою поштою. Перевіряйте посилку при отриманні! Дорогі або габаритні товари відправляються за передоплатою.
Чудовий набір ножів 50112 Razor з 8 предметів виробництва відомої фірми VINZER стане надійним помічником у процесі приготування різних страв. Лезо ножів виготовлено з молібден-ванадієвої сталі X50CrMoV15, підвищений вміст вуглецю і хрому надає металу екстра твердість, покращує антикорозійні властивості і підвищує його зносостійкість, а наявність молібдену та ванадію запобігає крихкості та ламкості клинка. Ножами VINZER 50112 Razor користуються професійні кухарі та кулінари, адже їх не потрібно часто заточувати, вони найменше окислюються при контакті з кислим середовищем, а також не змінюють свого кольору. Ножі VINZER 50112 Razor приємно здивують вас своєю практичністю, оскільки ідеально підходять для щоденного використання, зберігаючи при цьому чудовий вигляд під час всього терміну експлуатації.
інше
підставка / дошка акрил
Призначення ножа
кількість (довжина леза) для м'яса: 1 (20,3 см), для хліба: 1 (20,3 см), для чищення овочів: 2 (7,6 см, 8,8 см), універсальний / кухонний: 2 (12,7 см, 20,3 см), для стейка/біфштексу: Так
Характеристики
Тип Набір ножів із 8 предметів
Характеристики ножів
Матеріал леза молібден-ванадієва сталь X50CrMoV15, клиноподібний переріз леза
Матеріал рукоятки молібден-ванадива сталь X50CrMoV15

Ще не було питань.