Софтбокс Aputure Light Dome 150

Артикул
APA0227A30
12 432,00 грн.

Софтбокс для світлодіодних прожекторів постійного студійного світла Aputure з кріпленням Bowens Mount, включаючи лінійку продуктів Aputure Light Storm.
Створює рівне, однорідне розсіяне освітлення для портретної і жанрової фотозйомки, різних видів відеозйомок.
Діаметр: 150 см.
2 дифузори на 1.5 і 2.5 стопа.
Кут променя: 45 градусів при використанні секційного фільтра.
Матеріал: тканина.

Купольний софтбокс Aputure Light Dome 150 складається з 32 сегментів. Його діаметр - 1,5 м і це дійсно великий модифікатор світла з істинною якістю охоплення, яке стає більш вираженим у міру наближення до об'єкта. Софтбокс поставляється з дифузорами на 1.5 і 2.5 ступенів, а також зі знімним внутрішнім дифузором, що запобігає появі точок засвічування.

Для максимально м'якого розсіяного світла використовуйте два фронтальні дифузори софтбокса та один внутрішній. Для більш чітких контурів постійного освітлення зніміть один з передніх дифузорів. А якщо ви зніміть обидва дифузори, то отримаєте максимально окреслену пляму світла. Глибина купола софтбокса Aputure Light Dome 150 в 80 см дозволяє домогтися різкого спаду, що дасть вам контроль напряму, необхідний для вибіркового освітлення. У комплекті постачання Light Dome 150 (замовляйте на tv-project.com) є тканинний стільниковий фільтр з кутом 45°, він зводить до мінімуму надлишки розсіяного світла і створює ідеальні зовнішні контури освітлення.

Природні відблиски будуть відбиватися в очах вашого об'єкта, а кільце (Speed ​​Ring) типу Bowens, що входить в комплект, допоможе монтувати софтбокс Aputure Light Dome 150 на прилади студійного освітлення інших виробників, що використовують це популярне кріплення. Але краще за все цей купольний софтбокс працює з рідної серією Aputure Light Storm, в тому числі з найпотужнішим світлодіодним прожектором цієї лінійки - LS 600.

Купольний софтбокс Aputure Light Dome 150 є відмінним вибором для зйомок портретів, постановчих фото, знімання інтерв'ю, показів моди та багато чого іншого. www.tv-project.com

Write Your Own Review
Ви переглядаєте:Софтбокс Aputure Light Dome 150
Your Rating

Комплектація
1 х софтбокс Aputure Light Dome 150;
1 х сітчастий фільтр 45°;
2 x передніх дифузори (1.5 і 2.5 стопа);
1 х адаптер Speed Ring;
1 х сумка для перенесення.

Технічні характеристики
● Сумісність: прилади з кріпленням Bowens Mount, включаючи лінійку продуктів Aputure Light Storm;
● Форма: кругла;
● Кут променю: 45° при використанні секційного фільтра;
● Дифузор: 1,5 і 2,5 стопа;
● Матеріал: тканина;
● Розмір: Φ150 x 80 см (в розгорнутому вигляді);
● Вага: 3.32 кг.

Brands

Aputure
E-Image
Fujinon
Hollyland
Lilliput
Panasonic
Sachtler
Skaarhoj
Sony
Blackmagic Design
SmallRig
  • Акції
  • Користуються попитом
Софтбокс Aputure Light Dome 150