Шредер залишків їжі INTERLINE HELPER

Код: 00094188
Виробник: Interline
В наявності
7899грн.
Знайшли дешевше?
Оплата
Оплата
Готівковий, Безготівковий розрахунок для юридичних осіб, Privat24, Monobank
Гарантія
Гарантія
Гарантія 24, Обмін, повернення товару на протязі 14 діб
Доставка
Доставка
Вартість доставки згідно з тарифами перевізника по Україні 1 - 3 доби, Самовивіз

Опис INTERLINE HELPER

INTERLINE HELPER – шредер залишків їжі для України

Харчові відходи – це велика проблема сучасного світу. Кожен день ми викидаємо тонни їжі, яку могли б використати з користю для себе та навколишнього середовища. Але що робити зі скаженими продуктами, які не підходять для споживання? Відповідь проста – розмелювати їх!Шредер залишків їжі – це прилад, який дозволяє перетворювати побутові відходи їжі на добриво. INTERLINE HELPER – це найефективніший і найбільш практичний шредер залишків їжі, який доступний на ринку України.

Особливості INTERLINE HELPER

За допомогою шредера можна переробити будь-які залишки їжі, навіть кістки та скоринки фруктів і овочів. Прилад працює досить швидко та безшумно.

Технічні характеристики

  • Потужність : 0,5
  • Офіційна гарантія : Да
  • Висота, мм : 365
  • Глибина, мм : 197
  • Ширина, мм : 197
  • Об `єм : 980
  • Реверс : нет
  • Гарантія : 24
  • Пневмокнопка : есть
  • Ступени измельчения : одна
  • Скорость вращения диска : 2600
  • Переваги перед конкурентами

    INTERLINE HELPER – один з кращих шредерів залишків їжі на ринку. Його відмінність полягає у його великому об'ємі (980 міл), оптимальній потужності (0,5 кВт), а також високій швидкості (2600 об/хв) та гарантії (24 місяці). В інтер'єрі кухні прилад виглядає дуже модно та стильно. А завдяки пневмокнопці його надзвичайно просто користувати.

    Заключення

    Навколо нас знаходиться безкінечне число відходів їжі, які можна використати з користю, а не тільки викидати. Одним з кращих рішень вирішення цієї проблеми є придбання шредера залишків їжі. INTERLINE HELPER – це безумовно найефективніший шредер залишків їжі України, який дозволить вам переробити будь-які відходи їжі на корисне добриво. Не відкладайте придбання на потім - замовте INTERLINE HELPER вже сьогодні в інтернет-магазині ShopMe.com.ua (Шоп Мі) і забудьте про проблему з відходами їжі!

    Часто задавані питання про INTERLINE HELPER

    Якщо в INTERLINE HELPER потрапили зайві предмети (скло, метал, пластик, тощо), то що робити?

    Якщо ви помились і вмикнули шредер із зайвим предметом всередині,інструмент автоматично вимкнеться захистом від перевантажень. В такому випадку вам потрібно ретельно перевірити пристрій та утримати кнопку «Reset» на деякий час. Далі пристрій можна знову використовувати.

    Чи потрібно розбирати мікрохвильову піч, щоб встановити шредер залишків їжі?

    Розбирати мікрохвильову піч не потрібно. Шредер INTERLINE HELPER монтується ззовні, на стінку мікрохвильової печі з внутрішнього боку, за допомогою спеціальної адаптерної пластини, яку необхідно зробити до цього.

    Як часто потрібно чистити шредер INTERLINE HELPER?

    Завдяки інноваційній технології «Continuos Feed» (постійної подачі), шредер залишків їжі INTERLINE HELPER не потребує чищення частіше одного разу на рік. Але якщо хочеться, можна під час використання шредера протирати його вологою ганчіркою.

    Якого розміру можуть бути продукти для переробки в шредері INTERLINE HELPER?

    Шредер залишків їжі INTERLINE HELPER призначений для розмелювання продуктів м'яких консистенцій. Розмір частин не має значення, так як прилад легко знищує їх навіть в тому випадку, якщо вони мають великі розміри. Але варто пам'ятати, що залишиться більше місця в контейнері, якщо продукти подрібнені.

    Чи не токсичні відходи, які генеруються під час роботи шредера залишків їжі?

    Ні, відходи, які генеруються при роботі шредера залишків їжі, абсолютно нетоксичні. INTERLINE HELPER переробляє відходи їжі із допомогою виробництва так званого "зеленого газу", який Ваша квартира охоплюватиме легкимі та приємними ароматами.

    Чи впливає шум шредера INTERLINE HELPER на моїх сусідах?

    Ні, шум шредера залишків їжі INTERLINE HELPER настільки низький, що він майже не проникає за межі вашої квартири, тому сусіди не будуть почувати нічого.

    Де придбати шредер залишків їжі INTERLINE HELPER?

    Щоб придбати шредер залишків їжі INTERLINE HELPER, ви можете зробити замовлення в інтернет-магазині ShopMe.com.ua (Шоп Мі). Замовляйте прямо зараз і починайте збирати корисне добриво з відходів їжі!

    Основні характеристики INTERLINE HELPER

    Висота, мм 365
    Глибина, мм 197
    Об `єм 980
    Офіційна гарантія Да
    Пневмокнопка есть
    Потужність 0,5
    Реверс нет
    Термін гарантії 24
    Швидкість обертання диска 2600
    Ширина, мм 197
    Щаблі подрібнення одна

    Відгуки про INTERLINE HELPER

    0
    5 star-y-icon.svg
    0
    4 star-y-icon.svg
    0
    3 star-y-icon.svg
    0
    2 star-y-icon.svg
    0
    1 star-y-icon.svg
    0

    Відгуків про цей товар ще не було.

    Questions and Answers (FAQ) INTERLINE HELPER

    Немає запитань про цей товар.