Кращий сервіс та найкращі матраци в Україні.
Додайте товари для порівняння
Додайте товари до списку бажань
0
Мій кошик

Матрац Хром - це модель з додатковим жорстким шаром кокосової койри. Він побудований за схемою різнобічної жорсткості з підвищеною ваговій навантаженням. Хром оснащений останніми технічними напрацюваннями жорстких матраців Extra. Він побудований на основі моно посиленого пружинного блоку Extra, що дозволяє матрацу витримувати навантаження в 160 кг на кожне спальне місце. На пружинний блок поширюється окрема гарантія в 10 років.
   Периметр матраца захищений від деформацій і підвищених навантажень посиленим Єврокаркасом Контур 360. Це новий тип каркаса, з посиленою на 60% товщиною стінок і підвищеною щільністю. Настилочні шари з'єднані між собою посиленою термопроклейкой за технологією FixForce, а також прошиті за технологією багатошарового стьобання. Спеціальне обладнання зшиває кілька шарів матраца разом з тканиною, завдяки чому підвищується поверхнева твердість і надійність, а матрац набуває більш «пишний» зовнішній вигляд.
   Комфорт матраців серії Extra забезпечують кілька технологій.
   Технологія Stress Free дозволяє прибрати з тіла статичну електрику, яке накопичилося протягом дня і сприяє більш глибокому сну.
   Аеросетка по периметру матраца в кілька разів підвищує здатність матраца до вентиляції, що підвищує комфорт і гігієну спального місця. Нова трикотажна тканина «Kevlar» забезпечує поверхні повітро-і вологообмін, чинить опір горінню і стійка до зносу.
   Сукупність нових матеріалів з підвищеним ресурсом, і надійна збірка компонентів дозволяє розширити гарантію на матраци серії Extra до 5 років.

Властивості матраца Хром:
Жорсткість: Середній / Жорсткий
Вагова навантаження, кг: 160кг
Висота, см: 22
Вага кг / м2: 11,5
Гарантія на матрац: 5 Років
Гарантія на пружинний блок: 10 Років

Склад матраца Хром:
Чохол - Тканина Kevlar, синтепон, флізелін, аеро сітка
Spring Foam 2
жорсткий повсть
Pocket Spring eXtra
жорсткий повсть
кокосова койра
Spring Foam 2

Пружинний блок Pocket Spring Extra

   Для екстра жорстких матраців необхідний особливий пружинний блок. Спеціально для серії матраців підвищеної жорсткості компанія Ком-Фор розробила посилену пружину Extra.
Нова пружина важить 35грамм. Вона виготовлена ​​з 142см дроту, що на 27% довше стандартної пружини. Секрет жорсткості і надійності пружинного блоку Extra в тому, що повнорозмірна пружина висотою двадцять п'ять сантиметрів стискається на 44%. Таке попереднє стиснення в 2,2 рази вище, ніж у стандартної пружини, за рахунок чого весь пружинний блок стає більш жорстким. При цьому підвищене навантаження рівномірно розподіляється по всій довжині дроту. Дана особливість дозволяє пружині Екстра витримувати в 1,5 рази вище навантаження, в порівнянні зі стандартною пружиною.

Технологія Stress Free

   Турботи протягом дня не тільки підвищують фізичну і моральну напругу, але в буквальному сенсі електризують нас. Високий рівень статичної електрики - одна з причин по якій ми відчуваємо дискомфорт і не можемо розслабитися перед сном. Технологія Stress Free позбавляє організм від статичної електрики завдяки спеціальним волокнам в структурі тканини. Дана технологія діє весь термін експлуатації матраца і робить сон по-справжньому глибоким і якісним.

Технологія багатошарових стьобання

   Стандартна технологія виготовлення матраців передбачає послідовне склеювання шарів, де верхнім шаром є тканина. На відміну від неї, технологія багатошарового стьобання - це спосіб прошивки настильних шарів разом з тканиною. Цей спосіб не тільки підвищує надійність, але і підсилює ефект настильних матеріалів. Багатошарове стьобання надає виробу додаткову пружність, жорсткість і надійність, надійніше скріплюючи шари між собою. Додатковою перевагою даної технології є повна відсутність клею в верхніх настильних шарах і загальне зниження кількості клею в матрацах на 37%.

Вентиляція AirFlow

   AirFlow - це новітня система вентиляції спального місця. Аеросетка знаходиться в безпосередньому контакті з основою матраца по всьому периметру, тому руху повітря немає перешкод. Відкрита структура матраца не створює умов для розвитку грибків і мікроорганізмів, забезпечуючи чистоту і гігієнічність.

Технолоогія "MultiSense"

   Технологія заснована на принципі поєднання матеріалів різних властивостей з двох сторін матраца. Навіть якщо зміниться ваш стиль життя або переваги - ви завжди знайдете для себе комфортну сторону матраца.

Підтримка хребта Орто +

   Система забезпечення ортопедичної підтримки матраца при зміні положення тіла під час сну. Досягається завдяки спеціально підібраною висоті і жорсткості м'яких шарів у поєднанні з незалежним пружинним блоком Pocket Spring eXtra.

Посилена термопроклейка FixForce

   Підвищене навантаження на матрац висуває особливі вимоги не тільки до матеріалів, але і до з'єднань. Посилена термопроклейка дозволяє різним верствам матеріалу триматися монолітно і не втрачати первинну форму.

Стьобання посиленою ниткою Coats

   Всі шовні з'єднання простьобані посиленою ниткою Coats для додання матрацу більшого ресурсу і надійності.

Тканина Kevlar

   Гіпоалергенна трикотажна тканина високої щільності. Відповідає європейським вимогам до безпеки, стійка до зносу і займання. Завдяки своїй структурі ефективно вбирає і виводить вологу. Забезпечує поверхні матраца свіжість і гігієнічність.


Посилений єврокаркас - Контур 360

   Кожен матрац під час експлуатації піддається тиску і деформації. Для захисту форми матраца та підвищення його ресурсу, фахівці компанії Ком-фор розробили новий еврокаркас Контур 360. Ширина Єврокаркасом Контур 360 в порівнянні зі стандартним каркасом збільшена на шістдесят відсотків з 50 до 80 міліметрів. Завдяки цьому, Контур 360 більш масивний і довговічний. Контур 360 (триста шістдесят) підвищує загальну надійність периметра, стримуючи зовнішній і внутрішній тиск. Завдяки цьому, матрац довше зберігає свою форму і характеристики, підвищується його надійність і ресурс.


Кокосова койра

   Правильний ортопедичний матрац повинен поєднувати жорсткість і еластичність для оптимальної підтримки хребта. Кокосова койра найкраще відповідає даним вимогам. Матеріал має рослинну природу, і виготовляється з волокна кокосового горіха. Для додаткової надійності в матрацах come-for застосовується особлива койра з латексної просоченням. Такий матеріал стійкий до зламу, чинить опір дії вологи, стримує розвиток бактерій і мікроорганізмів, не перешкоджає вентиляції.

Увійти за допомогою
Оцініть товар
Надіслати

Матрас Comfor Хром 120х190

Під замовлення
Артикул: УТ000057127
8 179 грн
12 208 грн
Порівняти
Увійдіть на сайт щоб
додати товар в список бажань
Характеристики
Артикул УТ000057127
Розмір 120х190 см
Висота 22 см
Жорсткість 4
Матеріал Spring Foam, Кокосовая койра, Синтепон, Термоповсть
Вид жорсткості Середні, Жорсткі, Різностороння жорсткість, Двустороння жорсткість, Підвищена жорсткість
Матеріал чохла Трикотаж
Максимальне навантаження на 1 спальне місце, кг до 160 кг
З'ємний чохол Ні
Особливості Двохсторонній, Ортопедичний ефект, З єврокаркасом
Країна виробник Україна
Виробник Come-for
Відео

Власний склад!

  • по Харкову до будинку – 150 грн; Безкоштовно від 10000 грн
  • Матраси у скрутці – на склад Нової пошти - Безкоштовно; на адресу - 400 грн
  • Топери – на склад Нової пошти - Безкоштовно; на адресу - 400 грн
  • Матраси/Ліжка по Україні на склад Нової Пошти - від 500 до 1200 грн
  • Матраси/Ліжка по Україні до будинку - від 500 до 1500 грн
  • Текстиль - по тарифах Нової Пошти

Обмін/повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про доставку

  • Готівкою при отриманні (аванс 500 грн).
  • Кредитною карткою в privat24, LiqPay.
  • Через касу чи термінал самообслуговування ПриватБанк.
  • Оплата карткою Монобанк.
  • Оплата частинами на Приват або Монобанк.

Гарантія від виробника 18 місяців

Вгору