Каталог

Повернутись

Каталог товарів

Овочечистка Victorinox 158 мм Чорний (5.0103)

Код: 13464876-4820
Код: 13464876-4820
Фото № 1 Овочечистка Victorinox 158 мм Чорний (5.0103)

Основні характеристики

Всі характеристики
Продавець цього товару:
Інтернет-магазин №1
Рейтинг продавця:
4.0

Товар в наявності

351 ₴

Огляд Овочечистка Victorinox 158 мм Чорний (5.0103)

Victorinox – швейцарська компанія, відома насамперед як виробник ножів. Штаб-квартира розташована у населеному пункті Ібах, у Швейцарії. Сьогодні Victorinox – один із провідних виробників ножів у світі. Компанія відома не лише своїми знаменитими складними моделями, кухонні ножі також здобули велику популярність у всьому світі.
Victorinox виготовляє бездоганні кухонні та господарські ножі з вуглецевої сталі із застосуванням особливого процесу відпуску металу. Цей процес дозволяє створити ріжучу кромку, яка при багаторазовому повторному заточуванні зберігає початкову гостроту.
Односторонньою овочечисткою Victorinox з нержавіючої сталі зі зручною ручкою дуже легко чистити будь-які тверді овочі: картопля, огірки, морква, кабачки та інші,
гостре лезо легко очищає шкірку, а ручка із пластику не ковзає під час роботи. Призначений для використання правою рукою. Довжина ріжучої частини: 6 см
Купити Овочечистка Victorinox 158 мм Чорний (5.0103) ви можете, оформивши замовлення у нас на сайті, а також за телефоном гарячої лінії.

Характеристики

Основні

Тип леза Вертикальне
Матеріал леза Нержавіюча сталь
Матеріал ручки Пластик
Колір Чорний
Країна реєстрації бренду Швейцарія

Гарантія

Додатково Характеристики та комплектація товару можуть бути змінені виробником без повідомлення.
Обмін і повернення товару Обмін і повернення товару здійснюється протягом 14 днів після покупки, відповідно до закону України "Про захист прав споживачів України"

Відгуки і питання:

0

Будьте першим, хто залишить відгук або задасть питання.