Каталог

Повернутись

Каталог товарів

Металокерамічний стельовий обігрівач UDEN-500Р

Код: 15680200-5057
Код: 15680200-5057
Фото № 1 Металокерамічний стельовий обігрівач UDEN-500РФото № 2 Металокерамічний стельовий обігрівач UDEN-500РФото № 3 Металокерамічний стельовий обігрівач UDEN-500Р

Основні характеристики

  • Тип установки
    Стельовий
Всі характеристики
Продавець цього товару:
Інтернет-магазин №1

Товар в наявності

3 732 ₴

Огляд Металокерамічний стельовий обігрівач UDEN-500Р

Металокерамічний енергозберігаючий стельовий обігрівач UDEN-500P кріпиться безпосередньо до стелі або встановлюється в профіль «Армстронг». опалювальне обладнання на стінах (стіни заставлені меблями, скляні тощо) або в приміщеннях з великою площею (магазини, торгові центри та павільйони, склади, вокзали, АЗС, СТО тощо). Переваги Маленьке споживання електроенергії. Розрахункова потужність у 1,5-2 рази менша, ніж конвекторів, масляних радіаторів або електрокотлів, відповідно, і витрата електроенергії знижується на 35-40%. Вся система в середньому працює 5-7 годин на добу. Наявність енергозберігаючого теплонакопичувача. Обігрівачі починають віддавати тепло через 5 хвилин після включення, через 20 хвилин виходять на робочу температуру, а завдяки керамічному теплонакопичувачі остигають протягом 1,5 години, продовжуючи випромінювати тепло з нульовою витратою електроенергії! , безпечне (український сертифікат та СЕ) та надійне (5 років обмінної гарантії, термін безперервної експлуатації - 25 років). Легкий та швидкий монтаж без шкоди для ремонту та пошкоджень інтер'єру. з дюбелем – 4 шт. захисна кришка контактів – 1 шт. технічний паспорт – 1 шт.
Купити Металокерамічний стельовий обігрівач UDEN-500Р ви можете, оформивши замовлення у нас на сайті, а також за телефоном гарячої лінії.

Характеристики

Додаткові характеристики

Тип установки Стельовий
Габарити 594 x 594 x 14 (35) мм

Гарантія

Гарантійний термін 14 днів
Додатково Характеристики та комплектація товару можуть бути змінені виробником без повідомлення.
Обмін і повернення товару Обмін і повернення товару здійснюється протягом 14 днів після покупки, відповідно до закону України "Про захист прав споживачів України"

Відгуки і питання:

0

Будьте першим, хто залишить відгук або задасть питання.