Продавець LuxMedia інтернет-магазин побутової техніки розвиває свій бізнес на Prom.ua 6 років.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Bigl.ua — приведет к покупке
Кошик
1311 відгуків

Зараз компанія не може швидко обробляти замовлення та повідомлення через вихідний або поза робочий час. Ваша заявка буде опрацьована згідно до робочого графіку. Дякуємо за розуміння та терпіння.

LuxMedia | інтернет-магазин побутової техніки
+380 (98) 508-33-22
+380 (95) 508-33-22
-38%
Комп'ютерна гарнітура ASUS ROG Strix Go Core Moonlight White (90YH0381-B1UA00), фото 2
Комп'ютерна гарнітура ASUS ROG Strix Go Core Moonlight White (90YH0381-B1UA00), фото 2
Комп'ютерна гарнітура ASUS ROG Strix Go Core Moonlight White (90YH0381-B1UA00), фото 2
Комп'ютерна гарнітура ASUS ROG Strix Go Core Moonlight White (90YH0381-B1UA00), фото 3

Комп'ютерна гарнітура ASUS ROG Strix Go Core Moonlight White (90YH0381-B1UA00)

Опис
Характеристики
Інформація для замовлення

 

Компанія Republic of Gamers (ROG), що входить до родини ASUS, створює інноваційного хардкорного ігрового обладнання для геймерів. ROG прагне забезпечити найкращу продуктивність і якість усієї своєї лінійки продуктів. ROG призначена для тих, хто любить найкраще ігрове обладнання та програмне забезпечення, надаючи найкращий комп'ютерний досвід геймерам і ентузіастам у всьому світі. Включно з стильним дизайном, орієнтованим на геймерів, який поєднує в собі азарт гри з унікальним стилем преміумкласу.

ROG Strix Go Core Moonlight білий

Ігрова гарнітура ROG Strix Go Core Moonlight White забезпечує захопливий ігровий звук і неймовірний комфорт, а також підтримує ПК, Mac, мобільні пристрої, PlayStation 5, Xbox Series X&S і Nintendo Switch.

  • Ексклюзивні герметичні камери та 40-мм драйвери ASUS Essence забезпечують неймовірно насичений і чистий звук з оптимізованими глибокими басами для повного занурення у звук.
  • Легка конструкція важить лише 252 г, а складана конструкція забезпечує неперевершений комфорт, особливо під час тривалих ігрових сесій і розваг на ходу.
  • Кросплатформна підтримка для ПК, Mac, мобільних пристроїв, PlayStation 5, Xbox Serwitchies X і S і Nintendo S.
  • Фізичні елементи керування навушниками для легкого регулювання гучності та вимкнення звуку мікрофона
  • Сертифікований Discord і TeamSpeak, оптимізований мікрофон забезпечує чіткий зв'язок.

Імерсивний звук, легкий комфорт

ROG Strix Go Core Moonlight White — це ігрова гарнітура з роз'ємом 3,5 мм, яка підтримує всі ваші улюблені ігрові платформи: ПК, Mac, мобільні пристрої, PlayStation 5, Xbox Series X і S і Nintendo Switch. Оснащені ексклюзивними драйверами ASUS Essence з герметичними камерами, ROG Strix Go Core Moonlight White забезпечують неймовірно насичений звук з оптимізованими глибокими басами. Завдяки ергономічному та легкому дизайну, що забезпечує неперевершений комфорт, і поворотному механізму складання для швидкого та зручного перенесення, Strix Go Core Moonlight White пропонує ідеальний баланс функцій для чарівної гри, де б ви не знаходилися.

ВИКОРИСТОВНИЙ ЗВУК ВИСОКОГО РОЗРІШЕННЯ

Ексклюзивні герметичні камери та 40-мм драйвери ASUS Essence забезпечують неймовірно насичений і чистий звук з оптимізованими глибокими басами для повного занурення у звук.

Прозоре спілкування

Сертифікований Discord і TeamSpeak, ROG Strix Go Core Moonlight White обладнаний знімним односпрямованим мікрофоном, налаштованим так, щоб ваш голос вирізнявся для чіткішого та легшого спілкування з товаришами по команді.

Універсальне під'єднання

ROG Strix Go Core Moonlight White обладнаний роз'ємом 3,5 мм, тому гарнітуру можна використовувати практично на будь-якій ігровій платформі — включно з комп'ютерами, Mac, мобільними телефонами та планшетами, PlayStation 5, Xbox Series X і S і комутатор Nintendo.

Мінімалістичний дизайн, максимальний вплив

Нова лінійка продуктів Moonlight White пропонує низку нових приладів із чистою естетикою. Надягніть клавіатуру ROG Strix Scope NX TKL Moonlight White Edition, миша з оптичним сенсором Strix Impact II, гарнітуру Strix Go Core, навушники Cetra II Core та ігрові ноутбуки Zephyrus G14 та G15.

Основні
ВиробникAsus
Тип призначенняНавушники
Вид навушниківНакладні
Чутливість45 дБ
Тип підключенняBluetooth
Тип роз'ємуmini jack 3.5 мм
Довжина кабелю1.2 м
КолірБілий
Опір32 Ом
Гарантійний термін12 міс
СтанНовий
  • Ціна: 2 399 ₴

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner