Продавець LuxMedia інтернет-магазин побутової техніки розвиває свій бізнес на Prom.ua 6 років.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Bigl.ua — приведет к покупке
Кошик
1303 відгуків

Зараз компанія не може швидко обробляти замовлення та повідомлення через вихідний або поза робочий час. Ваша заявка буде опрацьована згідно до робочого графіку. Дякуємо за розуміння та терпіння.

LuxMedia | інтернет-магазин побутової техніки
+380 (98) 508-33-22
+380 (95) 508-33-22
-14%
Занурюваний блендер Braun MQ9147X, фото 2
Занурюваний блендер Braun MQ9147X, фото 3
Занурюваний блендер Braun MQ9147X, фото 2
Занурюваний блендер Braun MQ9147X, фото 2
Занурюваний блендер Braun MQ9147X, фото 3
  • Занурюваний блендер Braun MQ9147X, фото 2
  • Занурюваний блендер Braun MQ9147X, фото 3
  • Занурюваний блендер Braun MQ9147X, фото 4

Занурюваний блендер Braun MQ9147X

Опис
Характеристики
Інформація для замовлення

БЛЕНДЕР НОВого ПОКОЛЕННЯ

Завдяки постійній роботі над технологічними інноваціями BRAUN дає можливість шанувальникам кулінарії розвивати свої здібності та надихає їх на створення унікальних страв. Флагман BRAUN MultiQuick 9 став ще кращим. Модель BRAUN MQ 9147 являє собою блендер нового покоління . Він вражає не тільки своєю універсальністю і простотою використання, але й новими революційними функціями, як-от технологія Active PowerDrive и найпотужніший 1200-ватний двигун серед блендерів Braun . Вперше на ринку він був обладнаний рухомим лезом, дає змогу отримувати ідеальні результати навіть із найтвердішими інгредієнтами. Розширена активна зона змішуванняу поєднанні з технологією SPLASHControl, що запобігає розбризкуванню роблять пристрій професійним помічником у кулінарних пригодах. Він майстер створення оксамитових соусів, заправок і ароматних маринадів.

BRAUN MQ 9147 общий вид спереди


ТЕХНОЛОГІЯ ACTIVE POWERDRIVE

Завдяки найпотужнішому двигуну Braun потужністю до 1200 Вт BRAUN MQ 9147 легко впорається навіть із найскладнішими кулінарними завданнями. Обладнаний технологією Active PowerDrive, він гарантує до 6 разів точніші результати змішування й на 60% швидше виконання . З його допомогою можна за кілька миттєвостей створити багату палітру корисних страв, освіжних напоїв і ідеальних десертів, змішуючи найтвердіші інгредієнти, наприклад, горіхи або овочі, і дроблячи лід. Попри таку високу потужність двигуна, завдяки оптимальній потужності всмоктування пристрій легко тримати в руці та контролювати його роботу .

BRAUN MQ 9147 Активный привод PowerDrive 1200 Вт


ІННОВАЦІЙНА ТЕХНОЛОГІЯ ACTIVEBLADE

MultiQuick 9 — перший у світі блендер із рухомим лезом . Це рішення запобігає так званому сліпа пляма , тобто вільний простір над і під лапкою, у якому інгредієнти тільки крутяться, а не потрапляють під ножі. Технологія ACTIVEBlade забезпечує рух леза вгору та вниз , що дає змогу легко змішувати всі, навіть найтвердіші інгредієнти страви, заощаджуючи до 40% зусиль, що витрачаються на роботу. Рухоме лезо використовує до 250% більше активної зони змішування , щоразу гарантуючи бажану консистенцію! У комплекті із системою PowerBell PLUSдає змогу обробляти навіть найтвердіші інгредієнти, як-от кокоси або коріння імбиру, у домашніх умовах.

BRAUN MQ 9147 powerbell с активным лезвием и подвижным лезвием


ПЕРША У СВІТІ ТЕХНОЛОГІЯ POWERBELL PLUS

Революційна технологія PowerBell PLUS збільшує площу різання й подрібнює інгредієнти також завдяки обертанню, що забезпечує точніші та швидші результати змішування й дає змогу без зусиль обробляти великі інгредієнти. Унікальна ніжка у формі дзвона постійно підіймається, забезпечуючи постійне обертання інгредієнтів під час роботи пристрою, тому вони постійно потрапляють під леза. Тепер ви можете насолоджуватися ідеальними результатами роботи, не турбуючись про бризки на одязі та кухні.

BRAUN MQ 9147 powerbell плюс ножка


РОЗШИРЕНИЙ ІНТЕЛЕКТУАЛЬНИЙ КОНТРОЛЬ СКОРОСТИ

Точність і комфорт використання блендера гарантує перша у світі функція Smart Speed , що забезпечує повний контроль над роботою пристрою. Керувати ним гранично просто — досить сильніше натиснути на кнопку, щоб прискорити блендер . Чим сильніше ви натискаєте, тим більше обертання ви дістаєте. Ви можете інтуїтивно вибирати всі швидкості, не перериваючи змішування, і визначати ступінь помелу інгредієнтів.

BRAUN MQ 9147 умная скорость скорость вращения


ТЕХНОЛОГИЯ SPLASHCONTROL

Використовуючи блендери BRAUN Multiquick 9 , Ви можете насолоджуватися чудовими результатами, не турбуючись про бризки на одязі та кухні. Технологія SPLASHControl виключає розбризкування інгредієнтів , забезпечуючи повний комфорт і гігієну. Незалежно від того, скільки інгредієнтів і як швидко ви обробляєте, ця професійна система запобігає плутанині під час змішування.

BRAUN MQ 9147 splashcontrol защита от брызг


ФУНКЦІОНАЛЬНІ АКСЕСУАРИ із СИСТЕМИЙ EASYCLICK+

Ви можете легко доповнити блендер BRAUN MQ 9147 функціональними насадками, , щоб повною мірою використовувати його можливості. Система EasyClick+ дає змогу швидко встановлювати аксесуари завдяки зручним кнопкам і застібкам. Насадки безпечні для миття в посудомийній машині.

Чашка на 600 мл - Зручна у використанні пластикова чашка з відсіком, що полегшує відмірювання інгредієнтів завдяки великій місткості вона дає змогу одночасно змішувати велику порцію інгредієнтів. Матеріал, з якого він виготовлений, не містить BPA , тому безпечний під час контакту з харчовими продуктами.

Віночок із неіржавкої сталі — Професійний віночок допоможе вам приготувати страви, закуски, домашню випічку та смачні десерти. Виготовлений із неіржавкої сталі , він не має собі рівних під час збивання вершків, яєць, приготування безе, суфле, тортів, соусів і майонезів. Він рівномірно збивається, аеруючи маси та надаючи їм легку та пухнасту консистенцію .

BRAUN MQ 9147 easyclick аксессуары чашка венчик из нержавеющей стали


ЩЕ ШВИДКЕ УНІВЕРСАЛЬНІ АКСЕСУАРИ

Насадка для пюре — Практична допомога в приготуванні оксамитового пюре з овочів і фруктів, наприклад, картоплі, солодкої картоплі, коренеплодів і бобових. Він дає змогу отримати ідеально гладку кремоподібну консистенцію та зберегти повний смак усіх інгредієнтів .

Чашковий блендер — змішуйте супи, напої, соуси або використовуйте як подрібнювач для великих порцій їжі. Містить дробку для льоду та ніж для нарізування .

Слайсер на 500 мл . Практичний слайсер на 500 мл ідеально підходить для виконання складніших кухонних завдань. Він точно нарізає та подрібнює навіть найтвердіші інгредієнти допомагаючи в щоденному приготуванні їжі. За кілька секунд він переріже, серед іншого, тверді овочі, фрукти та сири, свіжа зелень і спеції й навіть подрібнений лід. Нарізання лука, приготування домашніх панірувальних сухарів або подрібнення десертних добавок, як-от горіхи, мигдаль або шоколад, займає всього кілька хвилин.

BRAUN MQ 9147 easyclick аксессуары Кухонный комбайн для нарезки пюре

Основні
ВиробникBraun
Тип блендераЗанурювальний
Споживана потужність1200 Вт
Кількість швидкостей3
Плавне регулювання швидкостіНі
Імпульсний режимТак
Режим ТурбоНі
Матеріал корпусуПластик
Гарантійний термін12 міс
СтанНовий
Характеристики заглибного блендера
Матеріал занурюваної частинипластик
Універсальний подрібнювачТак
Багатофункціональна чаша-подрібнювачТак
Ємність подрібнювача500 мл
Насадки для нарізки і шинкуванняНі
Вінчик для збиванняТак
Насадка для замісу тістаНі
Характеристики стаціонарного блендера
Міні-млинокТак
Додаткові функції і характеристики
Мірний стаканТак
Ємність мірного стакана600 мл
Колір корпусуЧорний
Користувальницькі характеристики
Тип управлінняКнопкове
  • Ціна: 6 199 

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner