Продавець LuxMedia інтернет-магазин побутової техніки розвиває свій бізнес на Prom.ua 6 років.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Bigl.ua — приведет к покупке
Кошик
1304 відгуків

Зараз компанія не може швидко обробляти замовлення та повідомлення через вихідний або поза робочий час. Ваша заявка буде опрацьована згідно до робочого графіку. Дякуємо за розуміння та терпіння.

LuxMedia | інтернет-магазин побутової техніки
+380 (98) 508-33-22
+380 (95) 508-33-22
-11%
Миша Logitech G Pro X Superlight Wireless White (910-005942), фото 2
Миша Logitech G Pro X Superlight Wireless White (910-005942), фото 2
Миша Logitech G Pro X Superlight Wireless White (910-005942), фото 2

Миша Logitech G Pro X Superlight Wireless White (910-005942)

Опис
Характеристики
Інформація для замовлення

LOGITECH G PRO X SUPERLIGHT

Високоякісна ігрова миша Logitech G PRO X Superlight — це пропозиція для всіх пристрасних геймерів. Це винятково швидка миша , яка ідеально підходить для екшенів або спортивних ігор, забезпечуючи гравцям велику точність і комфорт. Це надлегкий пристрій вагою менше 63 грамів. Він забезпечує ковзання майже без тертя, що полегшує ігровий процес і забезпечує безпроблемну гру без заїкань.

LOGITECH G Pro X Superlight mouse - бездротова ігрова миша, швидка робота, надлегкий пристрій, 63 грами


НАСОЛОДЖУЙТЕСЬ ТОЧНІСТЮ

Миша Logitech G PRO заснована на інноваційній бездротовій технології LightSpeed ​​​​. Він забезпечує найвищу продуктивність і підключення без перешкод , які ви оціните, граючи в улюблені ігри. Миша працює стабільно, швидко і точно завдяки ультрасучасному сенсору HERO 25K , розробленому Logitech . Завдяки цьому користувач може розраховувати на відмінну точність і точність , а також чудовий контроль над своїм ігровим процесом. Навіть тривала гра не зможе зменшити цю точність і пильність або блискавичну реакцію миші.

Надлегка миша LOGITECH G Pro X - технологія LightSpeed ​​​​, підключення без перешкод, датчик HERO 25K, чудова точність і точність


ЛЕГКІСТЬ, ЯКА ВАМ СПОДОБАЄТЬСЯ

Logitech — надзвичайно легка миша. Його вага просто вражає, він важить трохи менше 63 грамів. Це виключно легка конструкція, яка приблизно на 25 відсотків легша за традиційні пристрої цього бренду . При цьому миша така ж ефективна , як і вони, що неодмінно сподобається всім гравцям. Грайте без будь-яких навантажень і насолоджуйтесь комфортом навіть після кількох годин напруженої гри. Завдяки використанню цієї дуже легкої мишки ваша рука не буде відчувати дискомфорту протягом тривалого часу.

Надлегка миша LOGITECH G Pro X - надлегка миша важить менше 63 г. Комфорт у роботі


НУЛЬОВИЙ ОПІР

Миша оснащена великою основою з PTFE. Його дизайн забезпечує надзвичайно плавне ковзання Logitech G PRO . Ви використовуватимете це в іграх, де враховуються рефлекси та миттєва точна реакція. Ця миша особливо сподобається всім, хто віддає перевагу спортивні ігри, стрілялки і т.д. Вона дозволяє повністю усунути всі перешкоди і насолоджуватися безперервною грою.

Надлегка миша LOGITECH G Pro X - основа з PTFE, плавне ковзання, швидка реакція, безперервна гра


ЕКО МИШКА

Мишку можна охарактеризувати як проекологічну. Завдяки відповідності Logitech найвищим стандартам, конструкція миші не містить шкідливих для навколишнього середовища елементів. У ньому ви не знайдете ні найменшого сліду шкідливого ПВХ , який замінює ПЛР. Це спеціальна смола після споживання, яка не залишає вуглецевого сліду. Крім того, завдяки використанню заводами Logitech відновлюваної енергії викиди вуглекислого газу також зменшуються. З цієї причини можна сміливо сказати, що ця мишка є екологічним продуктом.

LOGITECH G Pro X Superlight mouse - проекологічна миша, найвищі стандарти ПЛР, відновлювана енергія

Основні
Вага63 г
ВиробникLogitech
Гарантійний термін12 міс
Висота40 мм
Ширина63 мм
Довжина125 мм
ТипМиша
Інтерфейс підключенняUSB
КолірБілий
СтанНовий
Підключення пристроюБездротове
Тип бездротового зв'язкуBluetooth
Миша
Тип мишіОптична лазерна
Дизайн мишіДля правої руки
Конструкція мишіКласична
Кількість клавіш миші5
  • Ціна: 4 199 

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner