Продавець LuxMedia інтернет-магазин побутової техніки розвиває свій бізнес на Prom.ua 6 років.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Bigl.ua — приведет к покупке
Кошик
1304 відгуків

Зараз компанія не може швидко обробляти замовлення та повідомлення через вихідний або поза робочий час. Ваша заявка буде опрацьована згідно до робочого графіку. Дякуємо за розуміння та терпіння.

LuxMedia | інтернет-магазин побутової техніки
+380 (98) 508-33-22
+380 (95) 508-33-22
-22%
Миша Logitech G703 LightSpeed Wireless Hero (910-005640, 910-005638), фото 2

Миша Logitech G703 LightSpeed Wireless Hero (910-005640, 910-005638)

Опис
Характеристики
Інформація для замовлення


Миша G703 LIGHTSPEED з вдосконаленим сенсором HERO 25,6K — це нове покоління продуктивності. Будьте готові до ефективнішого відстеження руху, поліпшеної бездротової технології LIGHTSPEED і 10-кратного підвищення енергоефективності, порівнюючи з моделями попереднього покоління. Крім того, килимок для миші POWERPLAY дасть вам змогу не турбуватися про заряджання вашого пристрою та прекрасно доповнить набір пристроїв LIGHTSPEED.


HERO 16K — наш найдосконаліший датчик, що забезпечує відстеження руху 1:1, швидкість відгуку понад 400 IPS і чутливість від 100 до максимум 25 600 точок на дюйм, а також немає згладжування, фільтрації та прискорення. Датчик HERO 25.6K вдесятеро енергоефективніший, ніж попереднє покоління, а також має триваліший термін експлуатації батареї та меншу вагу.


Бездротова технологія LIGHTSPEED забезпечує професійну продуктивність, швидкий час відгуку та можливість під'єднання до 35 годин безперервної гри з увімкненою за замовчуванням RGB-підсвіткою LIGHTSYNC.

БЕСПРОВОДНАЯ ЗАРЯДКА POWERPLAY


Більше не потрібно турбуватися про стан акумулятора. Використовуйте систему бездротової зарядки POWERPLAY, і ваша ігрова миша G703 та інші ігрові миші, сумісні із серією G, будуть постійно заряджатися — як під час гри, так і тоді, коли ви ними не користуєтеся*. Просто під'єднайте доданий модуль POWERCORE замість додаткового вантажу вагою 10 г.КОМФОРТ І ЯКІСТЬ. МОЖЛИВІСТЬ ПЕРСОНАЛІЗАЦІЇ.


Миша G703 — це поєднання найвищого комфорту, довговічності та продуктивності. Пристрій має зручну форму та гумові ручки для кращого керування. Персоналізуйте свій ігровий процес за допомогою додаткового вантажу вагою 10 г і шести програмованих кнопок.

ЛЕГКО НАЖАТИ


Удосконалена система натягування кнопок на основі металевої пружини дає змогу натискати кнопки з меншим зусиллям. Це забезпечує найкраще тактильне відчуття під час кожного натискання, швидший час відгуку та більшу узгодженість.


Повноспектральна RGB-підсвітка реагує на ігрові дії, звук і колір екрана, і ви можете синхронізувати її з іншими пристроями серії G. Налаштуйте світлову анімацію й ефекти із широкого діапазону приблизно 16,8 мільйона кольорів за допомогою програмного забезпечення Logitech G HUB і персоналізуйте ігри. їх, щоб вони відповідали вашому обладнанню.

Основні
ВиробникLogitech
ТипМиша
ПризначенняДля ПК та Ноутбука
Підключення пристроюБездротове
Інтерфейс підключенняUSB
Тип бездротового зв'язкуBluetooth
КолірЧорний
Гарантійний термін12 міс
Довжина124 мм
Ширина68 мм
Висота43 мм
Вага95 г
СтанНовий
Миша
Тип мишіОптична лазерна
Конструкція мишіКласична
Дизайн мишіДля правої руки
Роздільна здатність оптичного сенсора25600 dpi
Кількість клавіш миші6
  • Ціна: 3 499 

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner