Продавець LuxMedia інтернет-магазин побутової техніки розвиває свій бізнес на Prom.ua 6 років.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Bigl.ua — приведет к покупке
Кошик
1307 відгуків

Зараз компанія не може швидко обробляти замовлення та повідомлення через вихідний або поза робочий час. Ваша заявка буде опрацьована згідно до робочого графіку. Дякуємо за розуміння та терпіння.

LuxMedia | інтернет-магазин побутової техніки
+380 (98) 508-33-22
+380 (95) 508-33-22
-14%
Монітор LG UltraWide 29WN600-W, фото 2
Монітор LG UltraWide 29WN600-W, фото 3
Монітор LG UltraWide 29WN600-W, фото 2
Монітор LG UltraWide 29WN600-W, фото 2
Монітор LG UltraWide 29WN600-W, фото 3
  • Монітор LG UltraWide 29WN600-W, фото 2
  • Монітор LG UltraWide 29WN600-W, фото 3
  • Монітор LG UltraWide 29WN600-W, фото 4

Монітор LG UltraWide 29WN600-W

Опис
Характеристики
Інформація для замовлення

защита безопасности

 

50px"></p>

LG 29WN600-W HDR-монітор для дому та офісу

Забезпечте комфорт роботи та розваг з HDR-монітором LG 29WN600-W. Створений для офісного та домашнього використання, він вражає своєю функціональністю і водночас піклується про ваші очі завдяки технологіям захисту зору. LG 29WN600-W HDR обладнаний панеллю UWHD із широкими кутами огляду, що робить його ідеальним для роботи з електронними таблицями, текстовими документами, а також перегляду вебсайтів або мультимедіа.

LG 29WN600-W HDR-монитор для дома и офиса

монитор

Екран UltraWideTM Full HD

Монітор UltraWideTM Full HD (2560 x 1080) зі співвідношенням сторін 21:9 забезпечує на 33 % більше робочого простору, порівнюючи з моніторами Full HD. Завдяки цьому дає змогу комфортно брати участь у вебінарах із великою кількістю учасників і зручно переглядати матеріали.

Перетворіть свій широкий екран на віртуальний клас, де ви зможете ефективно організувати всі свої підручники, уроки, бесіди та пошукові запити. Переглядайте звіти та таблиці даних одночасно для зручного перегляду без перемикання між вікнами.

LG 29WN600-W HDR-монитор для дома и офиса

HDR

Детальний контраст і яскраві кольори

Монітор 29WN600-W обладнаний технологією HDR 10 (розширений динамічний діапазон), яка перевершує можливості оброблення кольору та яскравості традиційних моніторів, даючи змогу повністю реалізувати задум художника на екрані.

Крім того, монітор забезпечує винятково точне кольоропередавання. Ширший кут огляду означає, що 29WN600-W може похвалитися охопленням до 99% колірної гами sRGB.

LG 29WN600-W HDR-монитор для дома и офиса

консоль

Технологія AMD FreeSyncTM

Завдяки технології AMD FreeSyncTM ви не пропустите жодного кадру. Ця технологія усуває розриви та зависання, викликані відмінностями між частотою кадрів відеокарти та частотою оновлення монітора. AMD FreeSyncTM забезпечує плавніший рух персонажів та інших елементів в іграх.

LG 29WN600-W HDR-монитор для дома и офиса

стереодинамики

Насичене звучання завдяки MAXXAUDIO®

Елегантний у своїй простоті, цей монітор має тонку рамку з трьох сторін, що дає змогу зосередитися на фантастично деталізованому, реалістичному зображенні, яке чудово доповнюється звуком за технологією MAXXAUDIO® із стереодинаміків потужністю 7 Вт.

LG 29WN600-W HDR-монитор для дома и офиса

и что

Дивовижні можливості LG 29WN600-W

Ексклюзивні технології, використані в моделі 29WN600-W, покращать вашу продуктивність як у грі, так і в повсякденній роботі. Дізнайтеся більше, натиснувши на назву кожної функції:

Динамічна синхронізація дій

Режим Dynamic Action Sync дає змогу миттєво атакувати ворогів. Ця функція синхронізує почуття користувача з динамічними ігровими діями, мінімізуючи затримку.

Екранне керування

Екранне керування має дружній користувацький інтерфейс. Екранне меню просте й інтуїтивно зрозуміле. Нескільними клацаннями миші ви можете розділити робочий простір або визначити основні параметри монітора.

Чорний стабілізатор

Шанувальники знімання оцінять функцію Black Stabilizer, яка дає змогу розглянути деталі навіть у темних кутах. Ця функція виявляє найтемніші місця й освітлює їх, даючи змогу гравцеві знаходити ворогів, які ховаються в темряві.

Перехрестя

Crosshair розміщує програмне перехрестя в центрі екрана, підвищуючи точність у шутерах від першої особи. Ця функція також корисна в іграх FPS без точного прицілювання. Увімкніть Crosshair, щоб збільшити свої шанси на перемогу.

Мерехтіння безпечне

Технологія Flicker Safe зменшує невидиме мерехтіння екрана та забезпечує комфортну роботу очей.

Режим читання

Скорочення синього світла знижує стомлюваність очей. Режим читання надає екрану колірну температуру, аналогічну паперу, і забезпечує оптимальні умови для читання.

стереодинамики

Ергономічний і стильний дизайн

LG 29WN600-W має ергономічну конструкцію, а його дизайн вирізняється простотою й елегантністю. Заокруглена основа не займає багато місця, забезпечуючи водночас стійку підтримку монітора. До того ж екран без рамок із 3 сторін дасть вам змогу повністю зануритися у зображення, а гнучке регулювання нахилу екрана дає змогу отримати оптимальне положення монітора.

LG 29WN600-W HDR-монитор для дома и офиса

Основні
ВиробникLG
ТипРК-монітор
Діагональ екрану29 дюйм
Роздільна здатність екрану2560х1080
Широкоформатний екранТак
Формат екрану21:9
Наявність LED-підсвічуванняТак
Сенсорний екранНі
Колір корпусуБілий
Гарантійний термін12 міс
СтанНовий
Частота поновлення75 Гц
Екран
Яскравість250 cd/m²
Контрастність хххх:11000
Час відгуку5 мс
Кількість кольорів екрану16.2 млн. кольорів
Кут огляду по горизонталі178 град.
Кут огляду по вертикалі178 град.
Інтерфейси
Вхід/ВихідHDMI
Кількість роз'ємів HDMI2
Вихід на навушникиТак
Звук
Кількість динаміків2 шт.
Функції
Підтримка 3DНі
Мова менюУкраїнський, Російська, Англійська
Живлення
Споживана потужність25 Вт
Споживана потужність у режимі очікування0.3 Вт
Розміри
Ширина668 мм
Висота405 мм
Глибина209 мм
Вага4.7 кг
  • Ціна: 8 899 

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner