Продавець LuxMedia інтернет-магазин побутової техніки розвиває свій бізнес на Prom.ua 6 років.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Bigl.ua — приведет к покупке
Кошик
1311 відгуків

Зараз компанія не може швидко обробляти замовлення та повідомлення через вихідний або поза робочий час. Ваша заявка буде опрацьована згідно до робочого графіку. Дякуємо за розуміння та терпіння.

LuxMedia | інтернет-магазин побутової техніки
+380 (98) 508-33-22
+380 (95) 508-33-22
-17%
Електросамокат Motus Scooty 10 Lite, фото 2
Електросамокат Motus Scooty 10 Lite, фото 3
Електросамокат Motus Scooty 10 Lite, фото 2
Електросамокат Motus Scooty 10 Lite, фото 2
Електросамокат Motus Scooty 10 Lite, фото 3
  • Електросамокат Motus Scooty 10 Lite, фото 2
  • Електросамокат Motus Scooty 10 Lite, фото 3
  • Електросамокат Motus Scooty 10 Lite, фото 4
  • Електросамокат Motus Scooty 10 Lite, фото 5
  • Електросамокат Motus Scooty 10 Lite, фото 6

Електросамокат Motus Scooty 10 Lite

Опис
Характеристики
Інформація для замовлення

Найважливіша інформація щодо використання, заряджання та догляду за електросамокатами


Спортивний вигляд без пробок


Приємно їздити — на електротягу!

Електросамокат MOTUS Scooty 10 Lite однозначно є лідером серед електросамокатів із найцікавішим дизайном. Спеціально розроблений з урахуванням міського стилю. Завдяки високоякісним електронним компонентам дорога на роботу або на зустріч буде швидкою й елегантною. Ця модель насамперед відрізняється унікальним и оригінальним дизайном . Електросамокат чудово підходить як для міських умов, так і для далеких маршрутів до 30 км . Час заряджання приблизно 3-4 часа .

Электросамокат MOTUS Scooty 10 Lite Черный и серебристый высококачественные электронные компоненты уникальный оригинальный дизайн расстояние до 30 км время зарядки 3-4 часа


Досить потужний двигун

Самокат MOTUS Scooty 10 обладнаний економним мотором потужністю 350 Вт . Завдяки цьому рішенню можна піднятися на схил із максимальним ухилом до 15% . Самокат може рухатися з максимальною швидкістю 20 км/год .

Электросамокат MOTUS Scooty 10 Lite Черно-серебристый мотор мощностью 350 Вт, максимальный уклон 15%, максимальная скорость до 25 км / ч.


Просунуті технології

Електросамокат MOTUS Scooty 10 Lite обладнаний інтуїтивно зрозумілим світлодіодним дисплеєм , який забезпечує повну контрастність і видимість у будь-який час дня й ночі! На дисплеї зображаються такі дані, як поточна швидкість, передавання та рівень заряду акумулятора .

Электросамокат MOTUS Scooty 10 Lite Черно-серебристый ЖК-дисплей Текущая скорость Уровень заряда батареи


Створено на довгий термін

Міцна та візуально міцна конструкція рами забезпечує максимальну стійкість і комфорт водіння . Побудований відповідно до найвищих стандартів безпеки та виробництва. Конструкція всього MOTUS Scooty 10 Lite зроблена з алюмінію . Він також має велику нековзну платформу для надійної та якісної їзди. Максимальне навантаження - 120 кг .

Электросамокат MOTUS Scooty 10 Lite Черно-серебристая рама обеспечивает максимальную устойчивость, комфорт при езде из алюминия. Большая нескользящая дека максимальная нагрузка 120 кг.


Колеса

Пристрій обладнаний 10-дюймовими колесами із захистом від бордюру . Шини забезпечують стійкість до проколів і забезпечують плавність ходу без потреби залишати скутер під час підіймання бордюрами. Колеса та шини здатні поглинати будь-які вібрації — у них найкраще зчеплення з дорогою.

Электросамокат MOTUS Scooty 10 Lite Черные и серебристые 10-дюймовые колеса, устойчивые к проколам и плавности хода, способные поглощать любые вибрации


Інноваційна гальмівна система

Безпека понад усе, подорожуючи з таким спорядженням, як електросамокат MOTUS Scooty 10 Lite . Він був обладнаний дисковими гальмами спереду та ззаду , які забезпечують плавність ходу та підвищують безпеку.

Электросамокат MOTUS Scooty 10 Lite Черный и серебристый дисковые тормоза спереди и сзади


Нічне водіння

У пристрої використовується освітлення , що забезпечить видимість у будь-яких умовах. З цим електросамокатом ви отримуєте передний и задний ліхтар тому вас обов'язково помітять на дорозі.

Электросамокат MOTUS Scooty 10 Lite Черно-серебристая подсветка, передний задний фонарь


Бери її, куди хочеш!

Проста система складання дасть змогу брати скутер MOTUS Scooty 10 Lite із собою куди завгодно. Після складання він займає мало місця , тому його можна зручно взяти, наприклад, у поїздку, на ділянку або у відпустку.

Электросамокат MOTUS Scooty 10 Lite Черно-серебристая простая система складывания занимает мало места


Додаткова підтримка

Вам більше не становитиме труднощів розмістити скутер будь-де. Безперечним плюсом є складана ніжка , завдяки якій ви легко помістите самокат MOTUS Scooty 10 Lite де завгодно. Міцна підніжка, встановлена в центрі ваги, запобігає випадковому перекиданню самоката.

Электросамокат MOTUS Scooty 10 Lite, черная и серебристая складная подножка Прочная подножка в центре тяжести

Основні атрибути
ВиробникMotus
Максимальне навантаження120 кг
Матеріал рамиАлюміній
КонструкціяСкладана
Діаметр колеса10 мм
Висота рульової стійки98 см
Вага12 кг
КолірЧорний
Дистанція пробігу30 км
Максимальна швидкість20 км/год
СтанНовий
Користувальницькі характеристики
ТипМіський
Задні гальмадискові гальма
Потужність двигуна [Вт]350
Розмір колеса [дюйми]10
Кількість коліс2
  • Ціна: 14 499 ₴

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner