Електричний культиватор Daewoo DAT 1800E Master Line

6999.00грн. 6649.00грн.
Є в наявності


Daewoo DAT 1800E— компактний та ергономічний електрокультиватор, призначений для обробки землі на невеликих ділянках. З його допомогою можна легко та швидко зорювати ґрунт із одночасним закладанням добрив, рихлити, просапувати міжряддя, підгортати грядки і нарізати борозни.


Головними перевагами цього культиватора є зручність в експлуатації, простота в керуванні та обслуговуванні, низький рівень шуму і вібрації, екологічність, мала вага та габарити, можливість працювати в закритих приміщеннях типу парників і теплиць.


Пристрій оснащено фірмовим електричним двигуном Daewoo зі збільшеним моторним ресурсом. Він розроблений спеціально для застосування в культиваторах. У цій моделі передбачена зубчасто-гвинтова трансмісія.


Спеціальний розбірний корпус надійно захистить мотор та інші внутрішні компоненти від пилу й вологи під час експлуатації і транспортування.


Фрези особливої форми легко та просто зариваються в ґрунт на повну глибину і допомагають культиватору рухатися вперед. Для зручності пересування передбачено транспортувальні колеса.


Термін основної гарантії на культиватор становить 1 рік, проте його можна збільшити. Додаткова гарантія 2 роки надається у разі дотримання умов реєстрації та своєчасного технічного обслуговування.


До комплекту поставки входять:


Електрокультиватор — 1 од.


Ножі — 24 од.


Транспортувальні колеса — 2 од.


Інструкція з експлуатації — 1 од.


Гарантійний талон — 1 од.



Основні характеристики


Потужність, Вт1750
Тип двигунаелектричний
Напруга, В220-240
Ширина обробки, см45
Робоча глибина, см22
Кількість фрез6
Діаметр фрези, мм205
Швидкість обертання фрез, об/хв140
Привідзубчасто-гвинтовий
Кількість швидкостей1 вперед
Розміри (Д×Ш×В), мм420×300×570
Вага, кг10.3
Частота, Гц50


Ще не було питань.