Продавець LuxMedia інтернет-магазин побутової техніки розвиває свій бізнес на Prom.ua 6 років.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Bigl.ua — приведет к покупке
Кошик
1306 відгуків

Зараз компанія не може швидко обробляти замовлення та повідомлення через вихідний або поза робочий час. Ваша заявка буде опрацьована згідно до робочого графіку. Дякуємо за розуміння та терпіння.

LuxMedia | інтернет-магазин побутової техніки
+380 (98) 508-33-22
+380 (95) 508-33-22
Монітор LG 29BN650-B 29" UltraWideTM FHD IPS, фото 2
Монітор LG 29BN650-B 29" UltraWideTM FHD IPS, фото 3
Монітор LG 29BN650-B 29" UltraWideTM FHD IPS, фото 2
Монітор LG 29BN650-B 29" UltraWideTM FHD IPS, фото 2
Монітор LG 29BN650-B 29" UltraWideTM FHD IPS, фото 3
  • Монітор LG 29BN650-B 29" UltraWideTM FHD IPS, фото 2
  • Монітор LG 29BN650-B 29" UltraWideTM FHD IPS, фото 3

Монітор LG 29BN650-B 29" UltraWideTM FHD IPS

Опис
Характеристики
Інформація для замовлення

Формат 21:9

Монітор із співвідношенням сторін 21:9 забезпечить дуже великий робочий простір і чудове візуальне враження. Ультраширокий екран чудово виглядає на столі, пропонує широке поле огляду та забезпечує комфорт під час роботи в кількох вікнах. Це популярний вибір для роботи та ігор.

Виберіть AMD Free-sync

Забудьте про розмиті зображення, розриви та затримки графіки в іграх. Ця модель монітора має функцію AMD Free-sync, яка дозволяє синхронізувати частоту оновлення екрана з частотою відтворення графіки сумісної відеокарти. Відкрийте для себе абсолютно нові можливості відображення та грайте в найкращі продукти, не турбуючись про затримки та зависання графіки.

Відмінна якість зображення завдяки матриці IPS

Чудову передачу кольору, високу якість зображення і широкі кути огляду забезпечує матриця IPS. Це найбільш часто використовуваний тип матриці в комп’ютерних моніторах, і це не дарма. IPS-матриці надзвичайно універсальні - вони ідеально підходять для ігор, перегляду фільмів, графічного дизайну та офісної роботи. IPS-матриці постійно вдосконалюються виробниками, які створюють власні рішення, які підвищують якість відображуваних кольорів або покращують час відгуку. До найпопулярніших технологій відносяться матриці Nano IPS , Fast IPS , Agile-Splendor IPS і Rapid IPS .

Час відгуку 5 мс

Коли перемогу чи поразку в грі можуть вирішити частки секунди, монітор із часом відгуку 5 мс виявляється найкращим рішенням. Ви оціните такий короткий час відгуку в іграх, особливо в онлайн-битвах, а також у повсякденному використанні. Швидкий час відгуку покращує комфорт під час роботи та перегляду фільмів, оскільки зменшує втому очей.

Зменште напругу очей за допомогою технології зменшення мерехтіння

Подбайте не тільки про відмінні параметри відображуваного зображення, але і про здоров'я очей. Дана модель монітора оснащена технологією зменшення мерехтіння, яка значно знижує втому очей при тривалій роботі за комп'ютером.

Подбайте про свій зір за допомогою технології зменшення синього світла

Синє світло, яке зазвичай випромінюють монітори, може викликати порушення сну, втому очей і навіть пошкодження. Ця модель монітора не тільки пропонує оптимальні технічні параметри, але й оснащена передовою технологією, яка зменшує випромінювання синього світла. Це вигідне рішення, яке дозволяє краще захистити очі, навіть якщо ви щодня проводите багато годин за комп’ютером.

Матове покриття

Забудьте про неприємні відблиски та значно погіршену видимість у сонячні дні. Дана модель монітора має матове матричне покриття, яке усуває дзеркальний ефект і зводить відблиски до мінімуму. Монітори з матовим матричним покриттям незамінні при роботі, іграх і мультимедіа. Вони забезпечують максимальний комфорт використання і не так сильно втомлюють очі.

Улюблена музика прямо з монітора

Вам не вистачає місця для стандартних комп'ютерних колонок, або, можливо, ви зазвичай використовуєте навушники для аудіо? Дана модель монітора має вбудовані динаміки, тому вам не доведеться купувати окремо.

Частота оновлення 75 Гц

Ви очікуєте високої плавності зображення та комфорту використання монітора? Ця модель пропонує частоту оновлення 75 Гц, що забезпечує ще кращі умови для роботи та використання мультимедіа. Ви відчуєте це як в іграх, так і в повсякденному використанні комп'ютера.

Відрегулюйте висоту монітора відповідно до ваших потреб

При виборі монітора варто звертати увагу не тільки на його параметри, але і на ергономічність. Дана модель монітора оснащена можливістю регулювання висоти, що значно полегшує його налаштування під зріст користувача. Не ризикуйте болем у шиї через тривале нахиляння із занадто низьким монітором. Виберіть сучасну систему регулювання висоти монітора та налаштуйте її відповідно до власних уподобань. Регулювання висоти екрана також корисно, коли кілька людей по черзі використовують одну станцію.

Економте простір, використовуючи опцію настінного кріплення

Ви можете поставити монітор на стіл, але ви також можете повісити його на стіну, щоб отримати трохи більше місця на стільниці. Ця модель монітора монтується на стіні та сумісна зі стандартом VESA.

Монітор LG 29BN650-B

Справжні кольори під будь-яким кутом
IPS-монітор LG забезпечує чіткіші та послідовніші кольори. Широкий кут огляду та чітке зображення дозволяють комфортно переглядати діаграми та звіти разом з іншими людьми.
Менш помітні ознаки зносу
Flicker Safe майже повністю усуває мерехтіння екрана, захищаючи ваші очі. Завдяки цьому користувач може комфортно працювати цілий день.
Менше синього світла, більше комфорту для очей.
Режим читання зменшує кількість синього світла, зменшуючи втому очей і забезпечуючи оптимальні умови для читання. Декількома рухами джойстика ви зможете зробити читання з монітора більш комфортним.
Краща ергономіка роботи.
Ергономічна і проста в установці основа дозволяє зручно регулювати висоту, нахил, нахил і кут повороту, щоб кожен міг легко знайти ідеальні налаштування для себе.

Основні
ВиробникLG
ТипРК-монітор
Діагональ екрану29 дюйм
Роздільна здатність екрану2560х1080
Тип матриціIPS
Формат екрану21:9
Колір корпусуЧорний
Гарантійний термін12 міс
СтанНовий
Частота поновлення60 Гц
Екран
Яскравість350 cd/m²
Контрастність хххх:11000
Час відгуку5 мс
Кут огляду по горизонталі178 град.
Кут огляду по вертикалі178 град.
Покриття антивідблискуТак
Інтерфейси
Вхід/ВихідUSB
Кількість роз'ємів HDMI1
DisplayPortТак
Звук
Кількість динаміків2 шт.
СтереозвучаниеТак
Вбудований сабвуферНі
Потужність звуку10 Вт / 2x5 Вт /
Розміри
Ширина688 мм
Висота411 мм
Глибина209 мм
Вага6.2 кг
VESA75 x 75 мм
Розгортка
Частота зміни кадрів75 Гц
Частота розгортки (верт.)56 – 75 Гц
Глибина кольору8 біт
Додаткові характеристики
Підтримка AMD FreeSyncТак
Flicker FreeТак
Тонка рамкаТак
Функції
Режим розподілення на екрани 4Так
  • Ціна: 10 899 

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner